Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання приватизації „Ратуші” розглядатимуть на наступній сесії ЛМР

Питання про приватизацію газети „Ратуша” перенесено на наступне пленарне засідання сесії Львівської міської ради. За це проголосувало 77 депутатів ЛМР.
Депутатський корпус проголосував за те, щоб перенести на наступну сесію питання про приватизацію газети „Ратуша”. Попередньо Остап Процик заявив, що питання не є до кінця вирішеним, є низка неузгоджених пунктів, тому міський голова закликав оголосити 5-хвилинну перерву і після наради з головами фракцій поставив питання про перенесення розгляду питання.
Нагадаємо, 8 грудня робоча група погодилася внести зміни до умов приватизації газети „Ратуша”, враховуючи вимоги трудового колективу газети, зокрема, на момент, поки не буде закінчено приватизацію, орієнтовно до квітня 2007 року, у бюджеті міста на наступний рік закладуть кошти на діяльність „Ратуші”. Крім того, буде погашено з бюджету заборгованість газети в розмірі 32 тисяч гривень, журналістам виплатять зарплату, заборговану до 1 грудня; що ж буде із заборгованістю, яка виникатиме надалі, наразі не відомо. Крім цього, робоча група погодилась, що газета „Ратуша” отримає в оренду приміщення за 1 гривню в місяць, Львівська міська рада звертатиметься до Львівської облради про пролонгування угоди про оренду приміщення на вулиці Винниченка. Якщо облрада відмовиться, то управління комунального майна міськради має підшукати відповідне приміщення для газети на тих же умовах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ