Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання реконструкції Львівського вокзалу зараз повністю залежить від мерії – Богдан Піх

Питання реконструкції львівського вокзалу вже вирішено на всіх рівнях, крім рівня міської ради – про це у коментарі «Гал-info» повідомив перший заступник начальника Львівської залізниці Богдан Піх. За його словами, все, що залежало від залізниці, вже виконано, залишилося лише погодження міської ради. «Керівництво Львівської залізниці мало нараду з керівниками фракцій Львівської міської ради. Депутати повністю підтримують новий проект і обіцяють вирішити питання реконструкції вокзалу на найближчій сесії» - зазначив Богдан Піх.
Він також зауважив, що це питання потребує якнайшвидшого вирішення, оскільки потенційні інвестори вимагають певних результатів, крім того роботи з реконструкції потребують багато часу.
Основна затримка, за словами Богдана Піха, за міським головою: «Мер ставить нам умови, які неможливо виконати. До прикладу – це побудова міжнародного автобусного вокзалу та ведення до Львова швидкісної євроколії. Щоб виконати ці завдання, необхідно переробляти всю інфраструктуру міста, а реконструювати вокзал потрібно вже».
Богдан Піх повідомив, що у плані реконструкції вокзалу - це створення нового кварталу, куди повинні входити великий приміський вокзал, офісні приміщення, переходи від приміського до головного вокзалу за принципом бігучої доріжки, 2 готелі, торговий центр та кількаярусна підземна стоянка для автомобілів на 3 тисячі місць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ