Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання щодо гуртожитку на вул. Зеленій, 208 розглянуть на сесії міськради

Сьогоднішнє засідання виконкому ЛМР розпочалось дуже емоційно, оскільки було заслухано позапланове питання щодо ситуації навколо гуртожитків на Зеленій, 208 та Кримській, 33.
Зокрема, представники мешканців цих гуртожитків звинуватили Андрія Садового у невиконанні своїх обіцянок щодо вирішення питання в цих гуртожитках, а саме, за словами радника міського голови Галини Погорєлової, мешканці гуртожитків вимагають проведення міжвідомчої комісії з метою обстеження умов проживання і дотримання житлового кодексу в цих гуртожитках, а також вирішення проблеми прописки неповнолітніх дітей в цих гуртожитках. Зокрема, профспілка «Захист праці», яка була створена мешканцями  гуртожитків, зверталася з цих питань вже до Фонду держмайна України, до Верховної Ради.
Близько 15 мешканців гуртожитку дуже емоційно висловлювалися щодо позиції міського голови, оскільки, за їхніми словами, перед виборами на міського голову він обіцяв вирішити питання, але до цього часу воно не вирішено. Натомість Андрій Садовий порадив ще раз звернутися до ФДМУ, оскільки, за його словами, Фонд може вирішити це питання за 5 хвилин, а міська рада не має правової сили для його вирішення. Попри те, питання буде винесено на сесію ЛМР.
Нагадаємо, учора близько 100 мешканців гуртожитку на Зеленій, 208 перекрили рух по цій вулиці у районі Заводу фрезерних верстатів. Мешканці гуртожитків вимагають припинити виселення і переселення жителів гуртожитку, з’ясувати питання щодо будинку в цілому, згідно з актом здачі будинку в експлуатацію встановити номер будинку №206, або залишити незмінним №208 згідно з пропискою, а також зареєструвати дітей, які проживають по вулиці Зеленій, 208.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ