Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності шести депутатів місцевих рад перенесено на наступну сесію

Питання щодо шести подань прокуратури щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутатів місцевих рад перенесено на наступну сесію, оскільки, за словами голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності та військових проблем Михайла Ваврина, він має сумніви щодо доцільності цих звинувачень: „Такий злочин як хабарництво часто буває спровокованим, тому, щоб з’ясувати ситуацію, потрібно викликати представників відповідних сільських та районних рад”, – сказав Михайло Ваврин.
 Нагадаємо, що прокуратура Львівської області звернулася до Львівської обласної ради з проханням надати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Залуської сільської ради Яворівського району М. Кодлубай, сільського голову Любінської сільської ради Яворівського району І. Ковалика, депутата Новояворівської міської ради Яворівського району С. Соболя, депутата Сокальської районної ради М. Круглія, депутата Перемишлянської районної ради І. Шалатського. Також до депутатів Львівської області звернулася Закарпатська обласна прокуратура щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Яворівської районної ради Р. Павелка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ