Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання виділення одноразових виплат соціально незахищеним верствам населення Львівщини розглядатиметься на сесії ЛОР 22 червня

Комісія Львівської облради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівщини отримала для ознайомлення всі фінансові документи обласної ради для аналізу її витрат. Дискусію викликало питання виділення одноразових витрат для соціально-незахищених верств населення області. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив заступник голови постійної депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Олег Панькевич.

Члени постійної депутатської комісії облради зупинилася на пропозиції виділяти по  чотири тисячі грн щомісяця на ці витрати. Це питання також буде винесене на сесійне засідання облради 22 червня. Однак до 22 червня комісія ще обов’язково засідатиме, оскільки  у статуті зазначено, що комісія має засідатиме не менше як один раз на місяць.
 У комісію з питань бюджету та соціально-економічного розвитку увійшло 11 депутатів Львівської обласної ради. Минуле засідання відбулося 23 травня  і  носило організаційний характер. Голова комісії — Степан Давидяк, заступник — Олег Панькевич, секретар — Степан Кубів.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ