Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання землі в Малехові досі не вирішене, - Бабак

Виділення земельної ділянки в с. Малехів досі не вирішене. Як наголосив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, не можливо пройти державну експертизу проекту проведення першочергових протиаварійних робіт на дамбі в с. Грибовичі без документу на земельну ділянку, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Є розроблений план дій. Він розписаний помісячно і потижнево. Однак, ми діємо в межах чинного законодавства України. Відповідно до нього, розроблений проект подається на експертизу. Однак, не можливо пройти державну експертизу без документу на земельну ділянку. Після державної експертизи, потрібно отримати дозвіл ДАБІ України. І там теж потрібно документи на земельну ділянку. Тому, питання початку робіт залежить від виділення земельної ділянки. Іншого законного шляху немає.

З цього приводу ми писали листи до голови Малехівської сільської ради, але конструктивної відповіді немає. Вчора в області була нарада за участі сільського голови Малехова, депутатів і активістів. Основні застереження і критика звучить від громадських активістів.

Я все-таки маю надію, що ми домовимось, що ми зрозуміємо одні одних і будемо діяти конструктивно. Якщо в представників Малехова є недовіра до наших фахівців, то зараз ми маємо одну з найкращих компаній в Європі», - розповів Сергій Бабак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ