Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання зміни голови Львівської ОДА – це питання часу, - Шведа

«Можу з великою долею ймовірності припустити, що голосування по оцінці роботи голови Львівської ОДА після звіту голови обласної адміністрації Михайла Костюка буде негативне». Про це сьогодні, 30 листопада, в інтерв’ю Гал-інфо повідомив політолог Юрій Шведа.

«Не стільки через об’єктивні причини, скільки через політичні позиції, щоб показати, що це представник Президента, представник сили, яка не має тут підтримки і не користується популярністю. Яким би не був звіт, реакція депутатів на нього буде негативна», - зазначив він.

Юрій Шведа наголосив: інше питання чи дослухається до цього Президент і чи стане це для нього підставою для чергової зміни губернатора області. 

«Центральна влада ігнорує позиції представницьких органів на місцях, які є політичними по відношенню до Президента і його структури. Але і кандидатура губернатора навряд чи викликає захоплення в Адміністрації в цілому, адже результатом продуктивної роботи голови ЛОДА мали б бути підсумки виборів на Львівщині. Але сказати, що Львівщина забезпечила відповідний результат Партії регіонів, очевидно, не можна і це буде однією з підстав оцінки діяльності Костюка на посаді. По-друге, Костюк виглядає таким, який не впливає на ситуацію на місці. Тому питання по ньому незалежно від звіту буде вирішено. Питання зміни голови Львівської ОДА -  це питання часу», - сказав Юрій Шведа.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ