Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада повернеться до питання скасування недоторканності через тиждень — Степан Курпіль

Народні депутати повернеться до розгляду питання про скасування депутатської недоторканності через тиждень, коли відбудеться наступне пленарне засідання, після тижневої роботи народних депутатів у профільних комітетах. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат від БЮТу Степан Курпіль.
Водночас він відзначив, що БЮТ виступає проти скасування депутатської недоторканності з Глави держави. «Ми не ставимо питання про позбавлення імунітету Президента України, суддів та деякого рангу правоохоронців, адже у постанові Партії регіонів пропонується понад чотири тисячі категорій, яких пропонується скасувати недоторканності. БЮТ не ставить так питання: тільки із народних обранців», — зазначив Курпіль.
«Сьогодні суто з технічних причин не було внесено у порядок денний цю постанову та не прийнято її. Не відповідає дійсності інформація, що деякі БЮТівці проти цього. Через тиждень після роботи у комітетах, Рада повернеться до розгляду цього питання і всі народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко проголосують «за», — резюмував Курпіль.           
Нагадаємо, сьогодні депутати відмовились внести в порядок денний обидва законопроекти щодо скасування недоторканності.
Нардеп від Партії регіонів Олександр Лавринович заявив сьогодні журналістам, що про наміри підтримати опозиційний законопроект про скасування недоторканності із Президента України та суддів його попереджали деякі представники коаліції, «зокрема – Олесь Доній, Анатолій Гриценко та кілька БЮТівців».
Сам нардеп від НУНС Анатолій Гриценко ще вчора заявив про те, що він виступає за зняття недоторканності із Глави держави.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ