Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рада з молодіжних питань при Президентові обговорила програму Львова як Молодіжної столиці Європи

У Львові відбулось засідання Ради з молодіжних питань при Президентові України. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

На засіданні були присутні члени ради, серед яких: народні депутати, представники Офісу Президента, Кабміну, різних міністерств, активісти громадських та волонтерських організацій, представники різних молодіжних спільнот Львова тощо. До заходу долучився і міський голова Львова  Андрій Садовий.

«Кожен з вас має шанс зробити річ, про яку будуть говорити багато років. В нас є свій горизонт можливостей: як придумаємо, так і зробимо. До прикладу, ми попросили відкрити Офіс Львова в Брюсселі і Європейський парламент нам це організував. 

Нам потрібно надихати, показуючи приклад. Кожен з присутніх тут має бути амбасадором молодіжної столиці, тому давайте сьогодні накреативимо класні ідеї. Давайте не боятися мріяти і реалізовувати ці мрії», – наголосив мер Львова.

Під час дискусії йшлося про те, що Офіс Молодіжної столиці Європи та Рада з молодіжних питань при Президентові України мають перспективні напрямки співпраці: обмін досвідом, входження в ЄС-нетворкінг, молодіжна робота з ветеранами, взаємодія з українською молоддю за кордоном, питання глобального українства тощо.

«Статус столиці Європи – це дуже комплексна історія, що має широкий потенціал, який потрібно направити в правильні русла. Ми маємо свої думки щодо співпраці з радою з молодіжних питань, але впевнений, що в рамках нетворкінгу ми з вами знайдемо масу нових ідей та пропозицій і перейдемо до конкретних кроків», – наголосив Олег Малець, керівник мережі молодіжних просторів ТВОРИ!.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ