Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Радехівський район віддадуть Надії Шостак

Голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував подання Кабінету Міністрів України з проханням порушити клопотання перед Президентом України щодо призначення Шостак Надії Євгенівни на посаду голови Радехівської районної державної адміністрації Львівської області.

Зокрема, у поданні сказано: «Шостак Н.С. народилася 17 серпня 1969 року, громадянин України, освіта повна вища, у 1992 році закінчила Львівський політехнічний інститут, за спеціальністю – інформаційно-вимірювальна техніка, за фахом –інженер-електрик, а у 2010 році - Львівський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України, за спеціальністю – державне управління, за фахом – магістр державного управління.

Свою трудову діяльність розпочала у вересні 1992 року на посаді лаборанта хіманалізу 2 розряду Радехівського цукрового заводу.

З жовтня до грудня 1996 року Шостак Н.С. працює апаратником центрифугування 3 розряду ВАТ «Радехівський цукровий завод», а з лютого до жовтня 1997 року – головним енергетиком І категорії Бабичівського цегельного заводу Львівської залізниці. З травня 2001 року до червня 2003 року працювала майстром відділу головного енергетика ВАТ «Радехівський цукровий завод».

З березня 2003 року до квітня 2006 року займалася підприємницькою діяльністю.

Шостак Н.С. з квітня 2006 року до листопада 2010 року працювала заступником голови Радехівської районної ради.

З лютого до серпня 2012 року та з жовтня 2012 року до квітня 2014 року – працювала директором Приватного підприємства «Електросервіс 2000», а з серпня до жовтня 2012 року – землевпорядником Приватного підприємства «Західний Буг».

З червня 2014 року до цього часу працює на посаді заступника голови Радехівської районної державної адміністрації.

Аналогічне подання скеровано до Адміністрації Президента України – з проханням розглянути кандидатуру Шостак Надії Євгенівни на посаду голови Радехівської районної державної адміністрації Львівської області.

Попередньо кандидатура Шостак Надії Євгенівни пройшла погодження в АП.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ