Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Радіостанція "Лідер" припинила мовлення в Криму

У Криму у вівторок 31 березня, близько 19:30, радіостанція "Лідер", що входить до медіахолдингу разом з першим кримськотатарським телеканалом АТR, дитячим каналом Lale, припинила мовлення, - Крим.Реалії.

Згідно з повідомленням, ведуча Світлана Разіна в прямому ефірі подякувала радіослухачам за увагу, після чого мовлення в FM-діапазоні було відключено. В даний час на хвилі 106.6 - тиша.

Нагадаємо, 31 березня близько сотні кримських татар прийшли на телеканал ATR в Сімферополі, щоб підтримати національний телеканал, де проходить день відкритих дверей.

З 1 квітня ATR може припинити мовлення. Це відбудеться в тому випадку, якщо телеканалу не вдасться до кінця поточного місяця зареєструватися як ЗМІ згідно з російським законодавством. Як відомо, телекомпанія кілька разів подавала документи в Роскомнадзор, але їх повертали з різних причин. Аналогічні труднощі відчувають інші ЗМІ, що входять до медіа-холдингу ATR - дитячий кримськотатарський телеканал Lale, FM-радіостанції "Мейдан" і "Лідер", а також інтернет-видання "15 хвилин".

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ