Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Радіотехнічні війська проходять вишкіл

Основним джерелом радіолокаційної інформації про повітряну обстановку в Повітряних Силах є сили і засоби радіотехнічних військ, які відіграють важливу роль і в комплексі командно-штабних тренувань, що тривають в Повітряних Силах. Про це сказано у повідомленні від Повітряного командування "Захід".

У ході навчань радіотехнічними військами Повітряного командування “Захід” нарощено радіолокаційне поле на загрозливих напрямках в зоні відповідальності. Проводяться ці заходи з метою виявлення потенційно небезпечних повітряних цілей на малих та гранично малих висотах з видачею радіолокаційної інформації на командні пункти з’єднань, частин винищувальної авіації та зенітно-ракетних підрозділів. При цьому силами і засобами радіотехнічих військ здійснюються маневри на запасні позиції з видачею інформації про повітряну обстановку по новітніх засобах зв’язку.

До того ж, окрім штатного особового складу, цього разу до навчань залучено й особовий склад резерву. Фахівці, що були призвані з запасу, пройшли вишкіл на базі одного з підрозділів радіотехнічної бригади у Львівському гарнізоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ