Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радник Януковича: закони про диктатуру – провина опозиції

Неякісне ухвалення скандальних законів – наслідок відсутності діалогу між владою та опозицією. Таку думку висловив представник президента Віктора Януковича у Верховній Раді Юрій Мірошниченко в інтерв’ю "5 каналу".

"Опозиція заблокувала парламент, розраховуючи, що таким чином Україна не отримає бюджет, з іншого боку отримала протилежний результат – крім бюджету ще якісь законопроекти, які сьогодні ми не можемо оцінювати, оскільки ми їх не обговорили під час розгляду. Не навмисно, але могли пропустити якісь такі ляпи, які будуть потім сприйматись міжнародною спільнотою негативно", - зазначив Мірошниченко.

Також "регіонал"  зазначив: "З іншого боку, ми не розв’язали ту проблему, заради якої ініціатори цих законопроектів намагалися внести ці закони в парламент".

За словами Мірошниченка,   "без пошуків компромісів протестувальники підуть на більш радикальні дії, а влада буде жорстокіше за це каратиме".

Як відомо, 17 січня президент Віктор Янукович підписав "закони про диктатуру", які ВР проголосувала 16 січня.

Як заявив депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов, депутати від опозиції знали і брали участь в обговоренні так званих "диктаторських" законопроектів.

"Всі законопроекти, які були проголосовані, розглядалися на відповідних комітетах. І в комітетах були присутні депутати від усіх фракцій", - сказав він.

У свою чергу депутат від "Батьківщини" Андрій Пишний назвав слова Єфремова "нахабною брехнею".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ