Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радника міського голови обізвали по телефону ненормативною лексикою

Радника міського голови з юридичних питань Галину Погорєлову обізвали по телефону ненормативною лексикою. За словами Галини Погорєлової, сьогодні зранку невідомі почали надзвонювати на її робочий телефон і ненормативною лексикою звинувачувати у хабарництві. Зокрема, невідомі заявили, що з  працівників ринку на стадіоні “Торпедо” збирають  для хабара по 400 гривень.
“Позиція міського голови щодо розташування і функціонування цього ринку є чіткою і прозорою. Земля повинна використовуватися за цільовим призначенням. Якщо це стадіон, то на ньому повинні відбувалися спортивні події і відпочивати мешканці міста, а не розташовуватись комерційна  структура. А під ринок ухвалою міської ради вже виділено ділянку на вул. Кукурудзяній”, - повідомила Галина Погорєлова.
Галина Погорєлова не хоче нікого звинувачувати у цьому інциденті. Проте зазначає, що працівники ринку готові створити товариство з обмеженою відповідальністю і перейти на нове місце праці. Єдиний, хто незадоволений, - це керівництво ринку. Прес-секретар міського голови зазначила, що Андрій Садовий відразу ж відреагував на цей факт і звернувся в прокуратуру та міліцію.
Нагадаємо, наступною після малих архітектурних форм (МАФів), з якими нове керівництво міста почало активну боротьбу, львівська міська влада обіцяє оголосити війну стихійним ринкам, серед яких ринок на стадіоні “Торпедо”. Зокрема, зараз йде мова про функціональне  відновлення стадіону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ