Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радзієвського обурила стаття у «Високому Замку».

«Підконтрольна фракції БЮТ відома на Львівщині газета „Високий Замок” недавно опублікувала статтю свого журналіста Романа Пастуха під назвою „Настав час перенести їх останки на місце, якогось там, відпочинку”. Про що йдеться в матеріалі?
  В місті Дрогобичі при мовчазній згоді «помаранчевої» влади агресивні і реакційні сили запропонували знести, стерти з лиця землі меморіальний комплекс, де щорічно завжди збираються ветерани Великої Вітчизняної війни для того, щоб віддати шану полеглим за визволення цих земель в роки війни від «коричневої» чуми. І от зараз виношується ідея знести цей пам’ятник, викопати останки і винести їх за межі міста, -- інформує інформаційний сайт Партії регіонів, цитуючи депутата-регіонала. - Скажіть, будь ласка, де ота християнська мораль, де політична совість, де врешті-решт вихованість, коли в наш час в 2006 році ми стаємо свідками отаких дій?
 Я хочу запитати, це позиція фракції Юлії Тимошенко? Це позиція самої шановної Юлії Володимирівни?» -- задає риторичне запитання голова Львівського обласного відділення Партії регіонів Олексій Радзієвський.
 Як розповів «Гал-info» сам Олексій Радзієвський, він зробив звернення в Генеральну прокуратуру для того, аби це відомство, — цитуємо слова нардепа «дало правову оцінку діям автора статті, притягнуло до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі та політичного спокою».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ