Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радзієвський переконаний, що освоєння космосу дозволить підняти українську економіку

У 2008 році почнеться динамічний підйом української економіки — переконаний народний депутат, голова ЛОО Партії регіонів Олексій Радзієвський, про це він заявив сьогодні, 18 вересня, на прес-конференції. За словами нардепа, вже наступного тижня Верховна Рада почне обговорювати бюджет на 2007 рік й принципово переглядатиме основні акценти у фінансуванні так, щоб бюджет на наступний рік був не бюджетом проїдання, а бюджетом стабілізації економіки.
 «Звичайно, збільшення пенсій, зарплат — це добре, але якщо це призводитиме до занепаду економіки, то краще жити від цього не стане нікому. У бюджеті на наступний рік будуть закладені хороші основи для стабілізації економіки, будуть передбачені серйозні асигнування для знакових галузей економіки», — наголосив Олексій Радзієвський.
 Серед галузей економіки, яким надаватимуть пріоритет, Радзівський назвав наукоємні галузі промисловості, а саме: освоєння космосу, машинобудування та інші. На думку нардепа, розвиток цих галузей допоможе не тільки вивести українську економіку з кризи, а й сприятиме її стрімкому підйому.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ