Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радзієвський шукає політичне підґрунтя навколо затримання його однопартійців - Віталій Максимов

«Ніякого підвищення тону з мого боку у розмові з Олексієм Радзієвським не було», - сказав начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов на прохання кореспондента «Гал-info» прокоментувати слова голови ЛОО Партії регіонів Олексія Радзієвського, котрий заявив, що під час їхньої сьогоднішньої розмови по телефону Максимов був дуже знервований і розмовляв на підвищених тонах. 

Начальник УМВСУ у Львівській області вирішив записувати собі на телефон наступні розмови з Радзієвським для того, аби останній не зміг його вдруге звинуватити у підвищенні тону під час наступної розмови по телефону.
«Я дивуюсь таким заявам. Не розумію, для чого Олексій Радзієвський робить політику навколо затримання його однопартійців. Ніякого політичного замовлення міліція не виконує. Це ж розуміє і сам Радзієвський. Затримана людина мала при собі ніж. Той ніж не був оформлений. Про це і була в нас розмова з Олексієм Радзієвським. Я йому сказав, що дав доручення розібратися. Якщо працівники міліції перевищили свої повноваження, вони будуть покарані», - розповів Віталій Максимов.
Нагадаємо, що 4 жовтня 2006 року близько опівночі у місті Львові біля ринку „Привокзальний” працівники патрульно-постової служби міліції попросили двох молодих чоловіків пред’явити документи, оскільки в одного з молодиків на ремені знаходився ніж. Одним із затриманих виявися член Львівської організації Партії регіонів Тарас Адамович, який пред’явив партквиток. На прохання працівників міліції показати дозвіл на носіння холодної зброї Тарас Адамович почав обурюватися, після чого був доставлений до Франківського райвідділу м. Львова до з’ясування обставин.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ