Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радзієвський запевняє: держбюджет-2007 є соціально спрямованим

«Державний бюджет на 2007 рік носить соціальну спрямованість», – переконаний народний депутат України від Партії регіонів Олексій Радзієвський, про це він заявив у коментарі «Гал-info». За його словами, у бюджеті-2007 передбачено достатньо коштів на розвиток освіти, науки, інші соціальні напрями.

За словами Радзієвського, вперше зроблено реальний крок для розвитку регіонів України, адже місцеві бюджети отримають значні кошти. Це створює реальні умови для  їхнього динамічного розвитку.
Також держбюджет передбачає отримання 10 мільярдів гривень від приватизації підприємств у 2007 році. Це «ще один потужний крок на шляху зміцнення економіки України», – заявляє Олексій Радзієвський.
Львівщина отримала надзвичайно потужні державні інвестиції на проблеми соціально – економічного розвитку і соціального захисту. Закладено кошти на розвиток культурної спадщини Львова, проекти гірничо-промислового комплексу. Також передбачено кошти на розвиток медицини, освіти і науки. Загалом, для області у державному бюджеті на 2007 рік передбачено понад 200 мільйонів гривень.
Що ж до голосування партійців НСНУ, то, на думку Олексія Радзієвського, партія продемонструвала неповагу до українського суспільства і остаточно скомпрометувала сама себе. «У нікого це вже не викликає сумнівів», – зазначив народний депутат.
Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила закон про бюджет на 2007 рік. За закон проголосувало 249 депутатів, з них 186 від Партії регіонів, 5 – з БЮТ, 4 – "Нашої України", 29 – СПУ, 21 – комуніст, 4 – позафракційні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ