Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ранкова тривога у Львові була пов'язана з військовими маневрами на території Білорусі

Як повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, спрацювання сигналу повітряної тривоги сьогодні було пов'язане з військовими маневрами, які велися з території Білорусі.

На Львівщині відновили мовлення кілька телеканалів, які перестали працювати після обстрілу російськими окупантами Київської телевежі.

У такій ситуації ворог намагатиметься дестабілізувати ситуацію, лякаючи людей з допомогою фейків. Потрібно ретельно перевіряти всю інформацію. Користуватися новинами від офіційних джерел - органів влади, поліції, СБУ, Збройних сил України. 

Комендантська година у Львівській області залишається незмінною і діє з 22:00 до 6:00. На вулицях проводиться постійне патрулювання за участі правоохоронних органів і військових. Необхідно бути готовими до перевірки документів.

Мешканці області посилюють обороноздатність області, виготовляючи і встановлюючи протитанкові і протиавтомобільні їжаки. 

Нагадую, зведення нових блокпостів необхідно погоджувати з військовими і силами територіальної оборони. Неузгоджені блокпости можуть перешкоджати руху швидкої, гуманітарних вантажів та військової техніки.

Волонтери Львівщини допомагають усім, хто опинився в біді. Велика кількість допомоги надходить з-за кордону. Величезну підтримку Україні надають сусіди з Європейського Союзу і США.

Вірю, перемога буде за нами! 

Слава України!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ