Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

​​рашисти в Криму бояться ЗСУ, - у ВМС прокоментували "атаку" по штабу чф у Севастополі

росія заявами про нібито атаку українським безпілотником штабу чорноморського флоту рф у Севастополі визнає свою протиповітряну оборону недієздатною та ставить під сумнів існування кримського мосту, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомили у Телеграмі.

​​"рашисти в Криму бояться ЗСУ. 

Яскравим прикладом цього є новина від російських ЗМІ! Мова йде про те, що в тимчасово окупованому ворогом Севастополі, начебто українським безпілотником атакована одна з військових частин загарбника. За версією ворога невпізнаний літальний об’єкт прилетів сьогодні вранці на територію штаба чф рф та начебто поранив 5 чоловік. 

Насправді ворог не ризикнув проводити день чф рф, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята. 

Такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту. 

Нагадуємо, що Сили оборони України проводять заходи щодо звільнення наших окупованих територій, використовуючи для цього наявні зразки озброєння. Нашими цілями є винятково військові об’єкти рф . Ми не завдаємо ударів по території рф. Крим - це Україна", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ