Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рава-Руські митники зупинили контрабанду холодильників з документами заниженої вартості

Працівники Рава-Руської митниці зупинили контрабанду побутових холодильників з Польщі. Порушники закону намагалися перетнути кордон з побутовою технікою, на котру, згідно з документами була занижена ціна. Про це інформує прес-служба Рава-Руської митниці.

  З Польщі на адресу одного з вітчизняних підприємств прямувало 80 побутових холодильників двох моделей загальною вартістю 8 тисяч доларів США. Однак митники засумнівалися у вірогідності заявленої вартості і вирішили ретельніше перевірити законність ввезення техніки. Згідно з інформацією польських колег на запит українських митників виявилося, що вартість 80 побутових холодильників значно більша: понад 14,5 тисяч євро. Складено протокол про порушення митних правил. Холодильники вилучені, триває перевірка. Матеріали справи готуються до суду.
Це вже друге вилучення побутової техніки, проведене працівниками Рава-Руської митниці за останній  час. Минулого разу у такий самий спосіб підприємці намагалися незаконно ввезти 88 побутових холодильників двох моделей провідних європейських виробників.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ