Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Рава-Руську» відключили від світла через борг у 57 тисяч гривень – ВАТ «Львівобленерго»

27 січня 2009 року припинено електропостачання Рава-Руської митниці у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію. Борг станом на 28 січня 2009 року становить 56,9 тис. грн., -- повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
27 січня 2009 року працівники ВАТ „Львівобленерго” були недопущені до електрообладнання митниці, відповідно був складений Акт недопуску, підписаний обома сторонами. Згідно з чинним законодавством України, ВАТ „Львівобленерго” проінформувало про недопуск старшого державного інспектора з енергетичного нагляду у Львівській області І.Лавровського.
ВАТ „Львівобленерго” змушене було припинити електропостачання Рава-Руській митниці з двох живлячих центрів — підстанції напругою 35/10 кВ „Гійче” та підстанції напругою 110/35/10 кВ „Рава-Руська”.
Рава-Руська митниця є споживачем 2 категорії надійності, що передбачає два незалежних джерела живлення. На сьогодні Рава-Руська митниця живиться від власної дизельної електростанції потужністю 400 кВт.
ВАТ „Львівобленерго” діє згідно з чинним законодавством України і зобов’язане припиняти електропостачання повністю або частково боржникам.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ