Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Райадміністрації Львова прозвітували про результати перевірок об’єктів грального бізнесу за минулий тиждень

Районні адміністрації міста Львова прозвітували про результати перевірок об’єктів грального бізнесу за минулий тиждень – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

З метою ліквідації порушень функціонування об’єктів грального бізнесу Галицька районна адміністрація з 10 до 15 липня провела 12 перевірок об’єктів грального бізнесу. Перевірено 63 об’єкти із 690 гральними автоматами. На 80 гральних місць у власників не було необхідних документів. За результатами перевірки припинили функціонування 13 об’єктів грального бізнесу з 30-ма гральними автоматами на 47 гральних місць: 14 гральних автоматів демонтовано і ще 16 припинили функціонування.
Таким чином Галицька адміністрація скерувала 10 листів заступникові начальника управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Михайлові Задорожному для вжиття заходів щодо власників 44-х стаціонарних об’єктів торгівлі. Ще 5 листів скеровано начальникові Галицького РВ УМВСУ у Львівській області  Геннадієві Загальському для вжиття заходів згідно з повноваженнями щодо 37 об’єктів грального бізнесу. Водночас 9 листів підготували на адресу прокурора Галицького району старшому раднику юстиції п. О. Марущаку для вжиття заходів прокурорського реагуванння до власників 41-го об’єкту грального бізнесу.
Шевченківська районна адміністрація за аналогічний період провела примусову ліквідацію трьох об’єктів несанкціонованої торгівлі (кіосків): на вул. Хвильового, 12, вул. Б. Хмельницького, 233 та пр. в. Чорновола, 101.
Водночас працівники Шевченківського РВ УМВСУ у Львівській області провели два рейди з ліквідації стихійної торгівлі в районі та складено 8 протоколів на порушників.
У Залізничному районі минулого тижня демонтовано один об’єкт несанкціонованої торгівлі (автопричеп) та один гральний автомат. Адміністрація повідомляє, що за межами приміщень на території Залізничного району демонтовано усі гральні автомати. Залишились недемонтованими лише 6 нефункціонуючих гральних автоматів на території ринків.
Спільно з представниками ДПІ у Залізничному районі, СЕС району та РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області на наступний тиждень адміністрація запланувала проведення рейду по об’єктах з гральними автоматами, які знаходяться в приміщеннях магазинів, барів, павільйонів тощо.
За інформацією Личаківської райадміністрації, за період з 10 до 14 липня припинено діяльність гральних автоматів за адресами: вул. Крип’якевича, 1, вул. Лисенка, 33 та вул. Солодова, 2 (два гральні автомати). Демонтовано також стаціонарну металеву ятку на пл. Петрушевича. Личаківський РВ УМВСУ щоденно проводить заходи щодо ліквідації стихійної вуличної торгівлі.
Комісія з усунення несанкціонованих форм вуличної торгівлі, грального бізнесу та розміщення МАФ Сихівської районної адміністрації минулого тижня вирішила демонтувати гральний автомат на вул. Кавалерідзе, 2, оскільки він там розміщений без відповідних погоджень. А власника ятки на вул. Кавалерідзе, 4, у якого виявили відсутність документів на здійснення торгівлі, зобов’язано терміново припинити торгівлю. 
Франківська районна адміністрація  звітує про те, що з 10 до 15 липня було проведено п’ять рейдів, під час яких перевірено двадцять об’єктів торгівлі, десятьом із них видано попередження і чотири об’єкти демонтовано. Водночас у результаті двох рейдів щодо  гральних автоматів перевірено 29 об’єктів і 4 гральні автомати на вул. Городоцькій, 153 ліквідовано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ