Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Районні ради Львівщини закликають вимагати негайного перегляду державного бюджету

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич закликав районні та міські ради області підтримати заяву облради до Президента України, голови Верховної Ради України, прем’єр-міністра України щодо ухвалення Державного бюджету на 2012 рік та показників обласного бюджету Львівської області на 2012 рік. Про це він заявив сьогодні, 10 січня, під час засідання Львівської регіональної дорадчої ради.

Цією заявою, нагадаємо, Львівська обласна рада констатувала, що цьогорічний бюджет є бюджетом виживання і вимагала негайного перегляду державного бюджету на 2012 рік «з метою якнайповнішого врахування у ньому інтересів і нагальних потреб Львівської області та збільшення видатків на соціально-економічний розвиток територій».

«Я думаю, що міські ради, приймаючи місцеві бюджети, також висловляться з цього приводу. Відтак напрацюємо документ з конкретною проблематикою, який донесемо до центральної влади», – сказав Панькевич.

Додамо, що сьогодні, 10 січня, Олег Панькевич провів робоче засідання Львівської регіональної Дорадчої Ради при Львівській обласній раді. У засіданні взяли участь міські голови міст Львівської області - члени Львівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України". Основною темою став бюджетний процес у Львівській області. Голова облради зазначив, що на наступну зустріч з міськими головами запросять голову Львівської обласної державної адміністрації та голів постійних комісій Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ