Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Разумков відмовився назвати суму, витрачену на навчання нардепів у Трускавці

Голова партії Слуга народу Дмитро Разумков відмовився назвати суму, витрачену на навчання майбутніх депутатів від політсили у Трускавці, пославшись на комерційну таємницю. Про це повідомляє Укрінформ.

«Звісно вартість ми рахували, але я не можу зараз відповісти і озвучити. По-перше, частина коштів — це комерційна таємниця, і всі дізнаються про це під час оприлюднення звіту партії через НАЗК. А крім того, я особисто не займався організаційними питаннями, не формував бюджет цього заходу», — зазначив Разумков.

При цьому він зауважив, що всі майбутні депутати, які проходять навчання в Трускавці, задоволені.

«На мій погляд, цей захід виконав два ключові завдання, які ставились. Перше — це зробити з 250 осіб — команду, і, я думаю, нам це вдалося. І друге — дати їм додаткові знання, які їм обов’язково будуть потрібні у Верховній Раді України ІХ cкликання», — сказав Разумков.

Відповідаючи на запитання, чи складатимуть майбутні депутати від Слуги народу іспити після завершення навчання, Разумков сказав, що іспит буде, але не такий, як всі звикли його бачити, і його результати не оприлюднюватимуться.

«Так званий іспит буде, але він не проходитиме у форматі іспиту. Колеги навчались, робили домашнє завдання, зараз їх роботи знаходяться на обробці в наших партнерів і ми отримаємо результати нашого навчання. Але це буде внутрішньопартійною інформацією, і ми її не зможемо оприлюднювати», — підкреслив Разумков.

Раніше повідомлялося, що Київська школа економіки буде навчати депутатів від партії Слуга народу.

Це буде тижневий інтенсив. В основі його методики — Гарвардський курс викладання для дорослих.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ