Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Речник ЛКП "Львівелектротранс" попросив вибачення за свої дописи в соцмережах

Речник ЛКП "Львівелектротранс" попросив вибачення за свої дописи в соцмережах. Звернення до читачів Іван Бондар оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

"Привіт, друзі.

Як ви уже, мабуть, знаєте, нещодавно трапився прикрий та неприпустимий випадок, коли юнаки побили контролера у львівському електротранспорті. Ця ситуація неабияк зрезонувала у локальних та всеукраїнських медіа. Надалі цим інцидентом займатимуться слідчі та суд. Я ж хочу сказати інше. 

На жаль, у ті дні і я припустився помилки, написавши некоректний коментар у відповідь одному із користувачів фейсбука. Так, я приймаю зауваження та погоджуюся, що такі коментарі не повинні з’являтися в мережі, навіть якщо це не офіційна позиція, а лише приватна думка. Я шкодую, що написав коментар, який образив чи міг образити інших людей. 

Абсолютно щиро прошу вибачення за це! 

Мені прикро, що я не зробив цього раніше", - зокрема зазначив Іван.

Нагадаємо, нещодавно, під час засідання колегії Львівської міської ради декілька депутатів оголосили недовіру речнику “Львівелектротрансу” Івану Бондару та закликали звільнити з займаної посади через його коментарі у Facrebook, які мали місце при обговоренні інциденту коли пасажир трамваю побив контролера ЛКП "Львівелектротранс".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ