Редис масово надійде на львівські ринки в другій половині квітня. Про це «Гал-info» повідомив фахівець з ринкової інформації Проекту аграрного маркетингу Сергій Гавришев.
За його словами, сезон 2005-2006 років став першим, коли на деяких плодоовочевих ринках можна було придбати редис постійно. У той же час більшість плодоовочевих ринків країни не мали в асортименті редису протягом зими, і перші партії редису почали надходити в другій половині березня - початку квітня. На даний час, за результатами роздрібного моніторингу, який проводиться Проектом аграрного маркетингу, редис присутній на всіх ринках України, і ціна за пучок коливається від 3 до 6 грн. «Оптовики стверджують, що масові партії будуть поставлені на ринок ближче до середини квітня, і тоді ж варто очікувати зниження ціни», - сказав Сергій Гавришев.
Цього року виробництво раннього редису значно збільшилося, і збільшення його пропозиції може вплинути на ціну в бік зниження – зазначає Сергій Гавришев.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ