Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонал: Росія чинить політичний та економічний тиск на Україну

Народний депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах заявив, що позиція російської сторони з обмеження експорту українських продуктів, зокрема, сиру - це політичний та економічний тиск на Україну.

Кінах вважає, що цю ситуацію слід розглядати як тест для української влади на вміння цивілізовано захищати свої національні економічні інтереси, повідомляє Кореспондент.

"Ця ситуація, з так званою, можливою "сирною війною" є черговим тестом для української держави, української влади, на вміння захищати цивілізованими методами свої національні, в даному випадку, економічні інтереси", -зазначив він в ефірі 5 каналу.

"Однозначно,позиція російської сторони заполітизована, однозначно - це потрібно розглядати як політичний та економічний тиск на Україну, з точки зору зміни Україною деяких стратегічних позицій", - заявив Кінах.

Нагадаємо, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко заявив, що Російська санітарна служба, можливо, буде змушена піти на обмеження ввезення з України аграрної продукції, пояснивши, що на такий крок відомство може піти через негативні наслідки, до яких призведе передача в Україні ветеринарній службі функцій з контролю за харчуванням людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ