Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Регіональні управління МВС накупили автомобілів на 4,6 млн

Регіональні управління МВС в жовтні-листопаді за результатами тендерів уклали низку угод на придбання автомобілів на 4,63 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Як зазначається у повідомленні, найдорожчі автівки Mitsubishi Lancer X придбали управління Державної служби охорони у ТОВ "Ніко-України".

"УДСО при ГУ МВС України в Донецькій області придбало п’ять таких авто по 179 тис гривень за одиницю. Трускавецьке та Дрогобицьке відділення УДСО при ГУМВС України у Львівській області придбали по одній Mitsubishi Lancer X по 167 тис гривень", - йдеться у повідомленні.

Також, УМВС на Одеській залізниці придбало у ТОВ "Авто Груп+" п’ять патрульних автомобілів Renault Fluence по 150 тис гривень за одиницю.

Як пише видання, решта автомобілів для управлінь МВС коштували дешевше 100 тис гривень.

"Управління МВС України в Миколаївській області придбало у ТОВ "М Моторс" п’ять автомобілів спецпризначення Renault Logan по 80 тис гривень за одиницю.

Управління МВС України в Полтавській області придбало у ТОВ "Лада-Сервіс" три легкових авто "Богдан 21114-84" по 79 тис гривень за одиницю.

Ще дешевші авто придбало ГУ МВС України в АР Крим у ПАТ "Таврія-Авто". 15 автомобілів "ЗАЗ TF 698 К", оснащених СГУ-120 Ват. (голосна мова, 3 сирени, рупор), коштували 69 тис гривень за одиницю.

Найдешевші автівки придбало Харківське міське управління ГУ МВС України – 15 авто Lada 21144 придбано у ТОВ "Автоком" по 65 тис гривень за одиницю.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ