Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові, Львівська комерційна академія та Інститут регіональних досліджень НАН України проведуть „круглий стіл” на тему „Регіональна політика на сучасному етапі: напрями і пріоритети

24 лютого Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові, Львівська комерційна академія та Інститут регіональних досліджень НАН України за участю науковців, громадських діячів, представників місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування, неурядових організацій та засобів масової інформації проведуть „круглий стіл” на тему „Регіональна політика на сучасному етапі: напрями і пріоритети вдосконалення”. Про це „Гал-іnfо” повідомили в Національному інституті стратегічних досліджень.
Учасники засідання обговорять проблеми подальшого вдосконалення регіональної політики, її окремих компонентів в контексті основних положень Звернення Президента України до Верховної Ради України у зв’язку з Посланням Президента України до Верховної Ради України 9 лютого 2006 року.
Під час „круглого столу” відбудеться презентація доповіді „Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2005 році”, підготовленої на виконання Розпорядження Президента України „Про підготовку щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України”. Доповідь підготовлено у Національному інституті стратегічних досліджень за участю провідних вчених, фахівців органів державної влади, експертів неурядових аналітичних центрів. У доповіді визначаються стратегічні пріоритети суспільного розвитку, окреслюються проблеми, що стоять на шляху їх досягнення, та пропонуються заходи, які необхідно вжити для їх забезпечення.
До участі в роботі „круглого столу” запрошено близько сімдесяти науковців, представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, експертів незалежних аналітичних центрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ