Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіоналу Колесніченку не дає спокійно спати пенсія Шухевича

«Тимошенко під приводом виділення доплати Героям Радянського Союзу, Героям Соціалістичної праці, повним кавалерам орденів Слави та Трудової Слави, нагородженим чотирма і більше медалями СРСР «За відвагу» встановила щомісячну доплату в 10 тисяч гривень синові гауптмана фашистської армії, командувача УПА Романа Шухевича Юрію -- відомому русофобу, популяризаторові ОУН-УПА і керівнику радикального націоналістичного руху-УНА УНСО», – заявив один з лідерів Партії регіонів, народний депутат України Вадим Колесніченко у коментарі, опублікованому на офіційному сайті ПР.

 

«Таким чином Тимошенко цинічно і вже матеріально, за рахунок платників податків України та українських пенсіонерів, знущається над пам'яттю мільйонів українців, росіян, євреїв, поляків - жертв нацизму і їхніх ідеологічних підручних з ОУН-УПА.  Нинішні дії Юлії Володимирівни логічно пов'язані зі спробою депутатів від БЮТ у Верховній Раді України героїзувати УПА у внесеному ними законопроекті № 5373 «Про визнання боротьби УПА національно-визвольною боротьбою за відновлення Української незалежної держави, визнання УПА воюючою стороною в Другій світовій війні та про статус УПА ». Борючись за президентське крісло і заграючи з маргінальною частиною західноукраїнського електорату, Тимошенко не гребує будь-якими, навіть найбільш аморальними методами. Але вона повинна розуміти, що кожен, хто намагається героїзувати ОУН-УПА, бере на себе відповідальність перед народом, правом і Господом за злочини, скоєні членами цієї організації, сам буде по лікоть в крові невинних жертв», – стверджує він.

 

Водночас у коментарях ЗМІ сам Юрій Шухевич заявив, що відмовився від доплати до пенсії і після свят обіцяє повернути її у Пенсійний фонд, На думку героя України, це не доречно, коли країна перебуває у скруті, і виглядає як підкуп перед виборами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ