Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали через суд відстояли свою право на представництво у Пустомитівській ТВК

Пустомитівський районний суд Львівської області задовольнив вимогу Партії Регіонів щодо їх реєстрації як членів Пустомитівської територіальної виборчої комісії — повідомили «Гал-info» у Львівському обласному виборчому штабі ПР.
Як повідомляє обласний штаб регіоналів, 13 лютого четверо членів Партії Регіонів намагалися здати документи, щоб зареєструватися членами Пустомитівської міської ТВК, проте у передбачений законом час приміщення, де працює комісія, виявилось зачиненим.
«Суд, розглядаючи заяву, встановив ще чимало інших фактів, які свідчать про бездіяльність та недобросовісність у роботі міської територіальної виборчої комісії. Окрім цього, суд встановив, на нашу думку, факт фальсифікації документів відповідальними особами ТВК. Так, представники відповідача представили довідку про те, що 13 лютого комісія о 23 год. 15 хв. прийняла документи від виборчого блоку "Наша Україна". Однак "така довідка у журналі вихідної кореспонденції міської територіальної комісії взагалі не зареєстрована та не значиться. Як видно із оглянутого судом журналу – облік вихідної кореспонденції комісії став вестися лише з 17 лютого 2006 року, тобто вже тоді, коли справа поступила до суду. Враховуючи  наведене, суд дійшов висновку, що у Пустомитівській міській територіальний виборчій комісії дійсно не забезпечено належного обліку документів і була неналежна організація в роботі», — йдеться з заяві ЛОВШ Партії Регіонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ