Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали хочуть вірити, що смерть Кушнарьова випадковість, – Тарас Чорновіл

«Зараз важко говорити про те, чи була смерть Євгена Кушнарьова трагічною випадковістю чи замахом. Найімовірніше, що насправді це була трагічна випадковість. Ми би хотіли, щоб підтвердилася саме ця версія, оскільки не хочеться вірити в те, що хтось міг переступити таку грань», – розповів «Гал-info» народний депутат, член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл.
«Загибель такої людини, як Євген Кушнарьов, переживається навіть найжорсткішими його опонентами, які свого часу за надуманими звинуваченнями вимагали його арешту. Для всіх опонентів була унікальною гордістю можливість дискутувати з ним, щось доказувати. Він був цілісною постаттю, потужною особистістю, яку любили або ненавиділи, однак якою не могли нехтувати. Таке справді рідко буває в Україні», – зазначив народний депутат.
«Наразі триває слідство. Однак очевидно, що сфальшувати чи перекрутити слідчі дії в цьому випадку буде неможливо, оскільки все відбувається на очах партійних організацій і місцевої влади. Я переконаний, що результати слідства будуть абсолютно правдивими і ми матимемо всі підстави вірити офіційній версії, яку висуне слідство», – наголосив Тарас Чорновіл.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ