Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Регіонали Львівщини вшанували пам’ять Кобзаря

Депутати Львівської обласної та Львівської міської рад від Партії регіонів, члени обласної та міської організацій Партії регіонів на чолі з народним депутатом України, головою Львівської обласної організації Партії регіонів Петром Писарчуком взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 197-ї річниці з Дня народження та 150-х роковин з дня смерті Тараса Григоровича Шевченка. Про це повідомила прес-служба партії.

Зокрема, регіонали Львівщини поклали віники із квітами до пам’ятника Великому Кобзареві на проспекті Свободи у Львові.

Як наголосив у коментарі журналістам голова Львівської міської організації Партії регіонів, депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баран, потрібно виконувати заповіти Великого Кобзаря, адже сьогодні вони є як ніколи актуальними для українців. «Попри усі урочисті вшанування Тараса Григоровича Шевченка владою та представниками громадськості, на жаль, не усі чують та виконують його відчайдушний заклик: «Обнімітеся, брати мої, молю Вас, благаю». Проте саме єдність та взаєморозуміння потрібні сьогодні українцям», - зазначив О. Баран.

Після покладання квітів відбулися виступи професійних і аматорських художніх колективів та окремих виконавців Львівщини і міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ