Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали не мають єдиної думки про підтримку закону про опозицію у другому читанні

Ганна Герман переконана, що Партія регіонів підтримає закон про опозицію і в другому читанні. Про це вона повідомила в коментарі «Гал-info».
«Ми розуміємо важливість ухвалення закону про опозицію, оскільки для сильної демократичної держави потрібна сильна опозиція. Водночас і влада, і опозиція повинні мати внормовані законні права», – зазначила народний депутат, член фракції Партії регіонів Ганна Герман.
За словами Ганни Герман, «у п‘ятницю регіонали проголосували за закон про опозицію не через те, що ми щось пообіцяли БЮТ, а через власні переконання і розуміння необхідності узаконення прав опозиції».
 «Я не думаю, що можуть виникнути умови, через які ми не підтримаємо закон про опозицію в другому читанні. Звичайно ж, будуть внесені деякі поправки до цього закону, однак прийнятим він буде», – зазначила Ганна Герман.
Нагадаємо, що вчора ввечері в прямому ефірі одного із телеканалів пролунала заява Раїси Богатирьової про те, що «Партія регіонів не обіцяла БЮТу підтримувати закон про опозицію в другому читанні». Водночас представники БЮТу та Партії регіонів визнали існування між ними домовленості про підтримку БЮТом закону про Кабмін в обмін на підтримку антикризовою коаліцією закону про опозицію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ