Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали подякували людям в погонах за служіння народу, - заява партії

Партія регіонів виступає за мирне врегулювання політичного конфлікту, закликає опозицію відмовитися від силових сценаріїв, не провокувати агресію та насильство, не ухилятися від участі в загальнонаціональному діалозі, пам'ятати про свою відповідальність за європейське майбутнє України. Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою партії в понеділок.

"Як би не намагалися майданні бойовики приховати свої обличчя за допомогою масок і шоломів, вся Україна, весь світ побачили справжнє обличчя так званих мирних громадянських протестів - спотворений невгамовною люттю і ненавистю звірячий оскал екстремізму. Не випадково міжнародна оцінка на ці події була одностайною і категоричною - і США, і ЄС звернулися з вимогою утриматися від насильства, закликали до політичного діалогу", - йдеться в заяві.

Партія регіонів висловлює подяку співробітникам правоохоронних органів, які несли свою вахту на вул. Грушевського.

"19 січня, у День Хрещення, вони зробили справді жертовний подвиг, виявили справді християнські спокій та витримку. "Не опираючись злу насильством", в екстремальній ситуації вони з честю виконали свій професійний обов'язок - протистояли атакам майданних радикалів, стримали натиск скаженого натовпу...", - наголошують в Партії регіонів.

"Висловлюючи думку своїх виборців, вважаємо, що було б абсолютно правильно (по-європейськи), якщо б Кличко, Яценюк, Тягнибок за свій рахунок (а не за рахунок бюджету) сплатили б буйство своїх євромайданних бандитів, компенсували б шкоду, заподіяну державі і київській громаді, сплатили б лікування постраждалих правоохоронців. Політики повинні навчитися відповідати за свої слова і вчинки", - переконані в партії.

Водночас у Партії регіонів вважають, що аналізуючи поточну суспільно-політичну ситуацію, "можемо з упевненістю стверджувати: драматичні події 19 січня підтвердили актуальність і своєчасність антиекстремістських законів, ухвалених Верховною Радою України".

"Насильству та агресії має бути поставлений надійний законодавчий заслін. Всі особи, причетні до організації масових заворушень, мають бути притягнені до відповідальності", -наголошується в заяві.

ICTV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ