Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали розробили закон, який не дозволяє де-юре визнати вибори недійсними, - політик

Парламентська фракція Блоку Юлії Тимошенко вимагатиме створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з вивчення фактів фальсифікацій місцевих виборів. Про це заявив перший заступник голови партії Батьківщина Олександр Турчинов.

"Я сподіваюся, що інші опозиціонери в парламенті нас підтримають", - зазначив Турчинов на брифінгу в Центральному виборчому штабі партії, додавши, що завтра фракція БЮТ-Батьківщина буде ініціювати збори лідерів усіх опозиційних партій у парламенті.

Крім того, за його словами, фракція буде наполягати на розслідуванні прокуратурою злочинів, пов'язаних з порушенням виборчого законодавства.

"Щодо судів, то, безумовно, ми будемо звертатися до судів різних інстанцій", - зазначив Турчинов. При цьому він додав, що зміни до виборчого законодавства, відпрацьовані Партією регіонів, не передбачають оскарження результатів виборів у цілому.

"Партія регіонів розробила закон, який не дає можливості юридичним шляхом визнати вибори в ту чи іншу раду, або вибори мера недійсними, тому що за їх законом можна оскаржити тільки окремі епізоди на окремих дільницях", - наголосив Турчинов, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ