Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Регіонали "шиють" Ющенкові 5-6 кримінальних справ

Проти екс-президента Віктора Ющенка мають бути порушені мінімум 5-6 кримінальних справ. Таку думку в інтерв'ю "Главкому" висловив народний депутат від Партії регіонів Ян Табачник.

 

"Ющенко повинен ще отримати своє. Я входжу до складу комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією і можу сказати, що Ющенка за свій президентський термін кілька разів порушив Конституцію. За великим рахунком, проти нього повинні бути порушені мінімум 5-6 кримінальних справ. Те ж саме - проти Тимошенко", - заявив Табачник.

Тому що, на його думку, безкарність породжує страшні наслідки. "І не треба вдавати, що нічого не сталося, що нічого не було. Я - не прихильник заходів репресивного характеру, але принаймні має бути загальний осуд, тому що якщо навіть цього немає, країна просто падає в безодню беззаконня. Всі правителі повинні пам'ятати, що вони не прийшли навічно", - відзначив Табачник.

У той же час він вважає, що "не можна рубати з плеча", "все має бути обгрунтовано та належним чином підготовлено". "Юристи мають попрацювати, підготувати матеріал і пред'явити обгрунтовані звинувачення. Тому що, якщо ми не висунемо обгрунтовані звинувачення їм, ці звинувачення потім пред'являть нам. І наступне покоління нам цього не простить. Наші діти запитають у нас: чому ви, прийшовши до влади, не розібралися, на якій підставі був розпущений парламент у 2007 році? Чому порушувалася Конституція?", - сказав Табачник.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ