Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Регіонали" вимагають кримінальну справу проти Тимошенко

Партія регіонів звинувачує прем'єра Юлію Тимошенко і її команду в тиску на суддів і правоохоронців з метою перемоги в суді, та вимагає від Генпрокуратури порушення справи. Про це йдеться в заяві Партії регіонів, поширеній в п'ятницю прес-службою.

 

"Вона (Тимошенко) викликає в Кабмін суддів Вищого адміністративного суду і як прем'єр чинить на них тиск, вимагаючи ухвалити потрібне їй рішення у її позові проти ЦВК", - заявляє партія.

"Перший віце-прем'єр Турчинов, брутально порушуючи закон про міліцію, дав вказівку першому заступнику міністра внутрішніх справ Михайлу Клюєву про фабрикацію так званих порушень у ході виборів", - зазначається в заяві.

Також Партія регіонів наголошує, що 19 лютого, "виконуючи вказівку Турчинова, заступник міністра внутрішніх справ змусив працівників міліції займатися не охороною правопорядку, а допомагати Тимошенко в її судовому позові проти ЦВК".

"Усе це - прямий посадовий злочин. І Партія регіонів вимагає в Генеральної прокуратури порушення кримінальної справи проти всіх осіб, які зловживають службовим становищем в угоду власним інтересам", - наголошується в заяві, - Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ