Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали задоволені резолюцією ПАРЄ

Українська парламентська делегація у ПАРЄ вдячна Парламентській Асамблеї Ради Європи за ту увагу, яку вона приділила нашій державі. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Олексій Плотніков по завершенні пленарного засідання ПАРЄ у четвер, 26 січня, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

«Ми задоволені резолюцією ПАРЄ, яку прийнято в четвер, як задоволені в цілому та проходженням цього процесу», - заявив парламентарій.

«Не всі наші поправки були враховані. На жаль, Асамблея проголосувала за можливість введення певних санкцій проти України. Але давайте все-таки будемо відверті: санкції підтримали 46 делегатів, 41 виступив «проти» та ще 4 делегата утрималися. Тому, по-перше, тут немає ніякої реальної більшості. А, по-друге, існує ще друга формула можливих санкцій, яку можливо застосувати до будь-якої країни світу. У ній немає нічого ексклюзивного», - додав політик.

«В цілому, я ще раз хочу подякувати Асамблеї за те, що вона приділила увагу Україні, за те, що вона позначила ті важливі точки, з якими нам треба працювати і далі. І на додаток - давайте не будемо забувати, що все-таки - це не докір нинішній владі», - підсумував О. Плотніков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ