Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіони формують ешелони на Київ

Харківський міський штаб Партії регіонів приступив до формування груп харків'ян для участі в масових акціях, заявлених ПР в Києві, повідомило джерело в міській організації партії, передає «Главное».

На сьогоднішній день вже сформована група в кількості близько 1000 осіб. Крім того триває опитування харків'ян, готових взяти участь в акціях.

Як відомо, відразу після Нового року представники Партії регіонів подали до Київської міськдержадміністрації заявку на проведення масових акцій у столиці після 17 січня 2010 року. Проводити свої акції ПР планує біля будинку Кабінету Міністрів України; біля будівлі Верховної Ради України; біля Секретаріату Президента; біля будинку ЦВК; Вищого апеляційного адміністративного суду та Київського апеляційного адміністративного суду; на Європейській, Софійській та Михайлівській площі та Майдані Незалежності.

За словами джерела, перша група харків'ян відправиться до Києва вже 15 січня - це активісти ПР, які на місці приступлять до організації "дозвілля" харківської масовки.

Основні ешелони на Київ вирушать 19 січня.

Інтерес викликає фінансова сторона питання. Так, центральний виборчий штаб ПР виділив гроші для учасників акцій з розрахунку 450 гривень на людину. Але, за наявними відомостями, харківський "регіональний" штаб має намір розраховуватися по 150 гривень на людину.

Нагадаємо, в квітні минулого року Партія регіонів також проводила "масові" акції в Києві та харків'янам було запропоновано брати участь в них за 200 грн. Коли настав час розрахунку ця сума зменшилась до 50 гривень, що спричинило невдоволення учасників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ