Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Регіони» хочуть, щоб Тимошенко «відповіла за базар»

Заяви Юлії Тимошенко про спроби підкупу суддів Конституційного Суду мають бути перевірені. Про це учора, 29 березня, заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі 5 каналу.

"У МВС зараз є 10 днів на перевірку цієї заяви і винесення свого вердикту. Є підстава - буде розслідування і буде покарання винних", - сказала вона.

"Якщо ж це виявилося звичайним неправдивим свідченням, то тоді повинна відповідати за свої слова пані Тимошенко", - зазначила Бондаренко.

"За базар треба відповідати. Ось це базар. За цей базар треба відповідати, якщо це не так", - підкреслила депутат від Партії регіонів.

Як відомо, 29 березня Тимошенко заявила про спроби підкупу суддів КС для визнання судом конституційним формування коаліції фракціями і депутатами.

МВС має намір перевірити заяви Юлії Тимошенко про спроби Партії регіонів підкупити суддів Конституційного Суду. Як повідомили в прес-службі міністерства внутрішніх справ, відповідне доручення дав міністр Анатолій Могильов. "Ми негайно перевіримо правдивість висловлювань Юлії Тимошенко. І будуть зроблені відповідні висновки – хтось буде відповідати за законом", - сказав представник прес-служби, посилаючись на слова Могильова. За його словами, міністр також зазначив, що якщо це брехня, то Тимошенко сама буде притягнута до кримінальної відповідальності, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ