Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіони пообіцяли БЮТ не блокувати завтра трибуну

Партії регіонів обіцяла не блокувати трибуну парламенту під час позачергового засідання. Про це заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін. Повідомив Українська правда.

За його словами, у порядку денному передбачається розглянути 3 питання: законопроект, який стосується рекапіталізації банків, зміни до держбюджету в частині виділення коштів на проведення Євро–2012 та законопроект про вибори президента України.

"Протягом останніх днів представники нашої фракції вели активні консультації з парламентською фракцією Партії регіонів. Ми дійшли компромісу, що парламент буде розблоковано, а розгляд контраверсійних питань, а саме кадрових призначень в Уряді та розгляд законопроекту ПР про прожиткових мінімум – ми відкладаємо. Представники Партії регіонів пообіцяли, що блокування парламенту не буде", - заявив він.

"Якщо Партія регіонів відмовиться від домовленостей і знову під різними приводами заблокує проведення позачергово засідання - це буде остаточним і кінцевим підтвердженням того, що лише на словах Партія регіонів турбується про державу і український народ", - перконаний депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ