Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Регіони" знову будуть знімати Арбузова у п'ятницю

Повернення до голосування по зняттю Сергія Арбузова з посади глави Нацбанку можливе вже у п'ятницю і процедура це дозволяє.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, глава Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко, передає прес-служба партії.

"Ми сьогодні бачимо штучно створену ситуацію, коли опозиція говорить, з одного боку, про вимоги Конституції, а з іншого - порушує Конституцію", - зазначив він, коментуючи блокування опозицією трибуни парламенту.

"Потрібно знайти вихід для вирішення цієї проблеми, яка порушує Конституцію", - додав він.

"Треба, напевно, міняти закон про регламент. Наприклад, один з варіантів такий: повноваження народного депутата автоматично припиняються в момент написання ним заяви про складення депутатських повноважень. Знову ж виникає питання як це повинно відбуватися, коли, де, при яких свідках, щоб це не було факсиміле", - сказав парламентарій.

Макеєнко також зазначив, що у п'ятницю можливе повернення до голосування за зняття Арбузова з посади глави НБУ. Він додав, що процедура це дозволяє.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ