Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рекламні щити на Сахарова таки знімуть

Сьогодні, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення щодо скасування дії дозволів на розміщення шести рекламних щитів на вулиці Сахарова, а саме навпроти будинків № 48, 44, 42, 34, 22, 12. Також по одному щиту на проспекті Червоної Калини, вулиці Угорській, 27 та Городоцькій, 319.  Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Контролювати демонтаж  рекламних конструкцій буде управління економіки Львівської міської ради.
Нагадаємо, що ще досі не встановлено, хто конкретно з чиновників дозволив розмістити щит у недозволеному місці. Рекламний щит стоїть поблизу трамвайної колії і несе ймовірну загрозу не лише проїжджій частині вулиці і колії але й для перехожих громадян.
Щит розміщений на території Франківського району і відповідальність у разі надзвичайної ситуації, яку може спричинити щит, несе голова Франківської районної адміністрації Олег Пастирський. Виявилося, що розміщення щита у недозволеному місці свого часу погодили усі контролюючі служби. І за стан підпірної стіни, на якій він висить, відповідає «Львівелектротранс».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ