Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ректор УКУ зустрінеться з бізнесменами. Тема розмови – гідність

Третього лютого у київському готелі «Опера» представники бізнесу спілкуватимуться з Ректором Українського католицького університету о. Борисом Ґудзяком. Тема розмови - «Скільки коштує гідність». Про це повідомив відділ інформації і зовнішніх зв'язків УКУ.

Цією подією Львівська бізнес-школа УКУ розпочинає серію зустрічей власників і топ-менеджерів із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

«Мета проекту полягає у створенні майданчика для започаткування активного діалогу щодо взаємодії бізнесу і суспільства, - сказала директор Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька. - Учасники зустрічі зможуть проаналізувати сучасні взаємні виклики та впливи, а в тривалішій перспективі - підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні».

За словами Софії Опацької, під час таких зустрічей бізнесмени зможуть подискутувати над питаннями, наскільки гідність пов'язана із здатністю людини пливти проти течії та як визначати міру балансування на межі принциповості і безпринципності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ