Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ректора Львівського аграрного університету нагороджено орденом «За заслуги»

Ректора Львівського державного аграрного університету Володимира Васильовича Снітинського нагороджено орденом «За заслуги» II ступеня за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу України, досягнення високих показників у виробництві та переробці сільськогосподарської продукції, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства. Відповідний указ Президент України Віктор Ющенко підписав сьогодні, 15 листопада. Повідомляє офіційний портал Президента України.
Володимир Снітинський - заслужений діяч науки і техніки України, дійсний член Української академії аграрних наук, член Нью-Йоркської академії наук, доктор біологічних наук, професор.
Народився у 1948 р. на Тернопільщині. У 1972 р. закінчив Львівський зооветеринарний інститут. Працював ветлікарем, викладачем вузу, науковим співробітником, завідувачем лабораторії, з 1993 р. - директором Інституту фізіології і біохімії тварин УААН та Інституту землеробства і біології тварин УААН.
З 1998 р. - ректор Львівського державного аграрного університету. За час його керівництва вищий навчальний заклад значно розвинувся. Голова наукової школи. Під його безпосереднім керівництвом захищено 14 дисертацій. Автор більше 260 наукових праць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ