Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ректорам ВНЗ поставлять ультиматум – оприлюднити списки вступних іспитів до 20 січня – Ігор Лікарчук

Сьогодні нарада, що відбудеться у Львівському університеті ім. І. Франка, стосуватиметься лише питань вступної кампанії у 2008 році. „Я говоритиму із ректорами, які не виконали наказу Міністерства освіти і не опублікували переліку вступних іспитів”, – розповів сьогодні на прес-конференції „Новації у зовнішньому незалежному оцінюванні-2008 школярів-майбутніх абітурієнтів” директор Українського центру якості освіти Ігор Лікарчук.
„Я сьогодні буду наголошувати керівникам ВНЗ, що перелік вступних іспитів має бути опублікований до 20 січня. На жаль, у нас не звикли виконувати наказів та законів, у тому числі, я не побоюся цього сказати, ректори ВНЗ”, – розповів Ігор Лікарчук.
Нагадаємо, що у регіональній нараді „Особливості прийому до вищих навчальних закладів у 2008 році” під егідою Міністерства освіти та науки України братимуть участь: директор Департаменту вищої освіти Ярослав Болюбаш, директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук, голова Державної інспекції навчальних закладів України Олександр Бурлаков, а також начальники управлінь освіти та науки з обласних державних адміністрацій та ректори ВНЗ з восьми областей України: Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ