Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ректорат ЛНУ ім. І. Франка назвав закиди Д. Табачника на адресу Міністра освіти та науки «відвертою та цинічною брехнею»

Ректорат ЛНУ ім. І. Франка дав відповідь на відкритий лист Д. Табачника, який був опублікований в газеті «2000» від 30.01. – 5.02.2009 р. У своїй відповіді ректорат університету спростовує всі звинувачення нардепа на адресу Міністра освіти і науки України Івана Вакарчука, і називає такі звинувачення «відвертою та цинічною брехнею».
У листі ректорату йдеться про те, що звинувачення на адресу Міністра щодо скорочення виплат викладачам безпідставні.
«Член Комітету ВР України з питань науки і освіти в одному реченні пише про заробітну плату вчителів, яка фінансується з місцевих бюджетів, і надбавки у «разваленном Львовском университете», який фінансується з державного бюджету…
Про виконану роботу ректор Вакарчук І. О. щорічно звітував перед конференцією трудового колективу Університету, як цього вимагає Статут Університету та Закон України «Про вищу освіту», і завжди звіти отримували схвальну оцінку колективу…Відповідаємо Д. Табачнику: в Університеті науково-педагогічним працівникам надбавки за вислугу років, доплати за вчені звання і наукові ступені, а також надбавки за почесні звання виплачувались і виплачуються в повному обсязі», - йдеться у листі. Лист-відповідь опублікований на офіційному сайті ЛНУ ім. І. Франка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ