Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ректором Львівського університету ім. Франка оберуть Вакарчука на безальтернативній основі

25 березня року відбудеться Конференція трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка, на якій таємним голосуванням обиратимуть ректора університету. Повідомив Центр громадських зв’язків ЛНУ ім. І. Франка.

 

Конференція є відкритою для медіа. На Конференції буде присутній офіційний представник органу управління - Міністерства освіти і науки України.

 

Нагадаємо, що 18 та 23 березня в Університеті відбулися зустрічі професора Івана Вакарчука зі студентами та академічною громадою, на яких він презентував програму розвитку університету «Львівський національний університет імені Івана Франка - сучасний європейський університет».

 

Згідно із Законом України «Про вищу освіту» конкурс на посаду ректора проводить Міністерство освіти і науки України. Після оголошення конкурсу претенденти подають свої заяви у МОН. МОН передає документи претендентів до ВНЗ для проведення виборів.

 

Для участі у конкурсі на посаду ректора ЛНУ імені І.Франка до МОН надійшли документи одного кандидата - І. О. Вакарчука.

 

Також нагадаємо, що два роки тому тодішній ректор Львівського університету ім. Франка І. Вакарчук став міністром освіти І от протягом цього часу в університеті не спромоглися обрати собі ректор. Відтак, багато-хто вважає, що Вакарчук, по суті, тримав для себе цю посаду.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ